click here to close
11 juli, 2013 | Nu har vi flyttat in våra nya lokaler på Roslagsgatan 34. Kom förbi på en kaffe om du är i närheten!
16 november, 2012 | Sampling för Lantmännen! Utdelning av pizzadeg på campus i Växjö för att uppmuntra studenter till att slänga sina matrester på pizzan istället för soporna.
30 oktober, 2012 | Under den här veckan hjälper vi Milda att dela ut 10 000 goodiebags i fem olika städer - Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping och Norrköping. Om du ser oss på stan, kom fram så får du också en fin goodiebag från Milda!
12 oktober, 2012 | I onsdags genomförde vi Magazine Moment för Bonnier Tidskrifter. Första delen av dagen var gästerna på China Teatern och efter det visades de in i Stora Salongen på Berns där det bjöds på mat, dryck och du kunde även skicka tidningar till dina nära och kära. En rolig dag i vackra miljöer helt enkelt!
22 augusti, 2012 | Kick off i Stockholms skärgård. Nu är vi klart starka inför intensiv höst.
20 augusti, 2012 | H&M Installation på Norrmalmstorg som berättar att H&M Hamngatan öppnar portarna efter sin totalrenovering.
31 juli, 2012 | Den första juli 2012 erhöll Rider Eventmarketing AB kreditvärdighet AAA (Trippel-A) vilket är högsta kreditvärdigheten. Det är vi stolta över! Endast 2% av svenska bolag har högst kreditvärdighet. För att få Trippel-A skall bolaget omsätta mer än 2 miljoner, ha varit verksamt i minst 10 år och dessutom ha nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.
17 juli, 2012 | För Stockholm Quality Outlets räkning gör vi nu under sommaren ett mobilt showroom som flyttas runt i Stockholms innerstad under åtta veckor. I det här showroomet kan du se produkter från butikerna på outleten. Varje vecka kan du också se fyndprodukter från vissa utvalda butiker. Du kan se vårt showroom på olika centrala platser i Stockholm som Skeppsbron, Sergelgatan och Medborgarplatsen.
20 juni, 2012 | Rider genomförde lanseringseventet Millinrun för spelbolaget PAF - ett välgörande bolag - på många sätt eftersom en del av vinsten i bolaget går till välgörenhet. Läs mer på »»»
05 juni, 2012 | I helgen var vi tillsammans med Milda i Gävle och Helsingborg och provfilmade med en mängd duktiga vardagskockar som har chansen att få en huvudroll i Mildas nästa reklamfilmer. Här får ni ett lite ihopplock från dagarna. På milda.se kan du ladda upp din egen film så kanske det är du som får laga mat i TV.
04 juni, 2012 | Rider tackar av världens bästa Arne!
04 juni, 2012 | I helgen genomförde Rider en aktivitet för Milda. Vi provfilmade med en mängd duktiga vardagskockar som har chansen att få en huvudroll i Mildas nästa reklamfilmer. Här får ni ett lite ihopplock från dagarna. På milda.se kan du ladda upp din egen film så kanske det är du som får laga mat i TV.
28 mars, 2012 | Kampanjsidan för Magazine Moment 2012 är nu lanserad. Se den på www.magazinemoment.se.
22 mars, 2012 | Gerilla Event för Flygresor.se. Under dagens pressmöte på Turmässan lanserade vi för Flygresor.se världens minsta "reklam-banderoll-flygplan". Många skratt! Kolla in länken: »»»
20 februari, 2012 | Rider är nu ute på turné med Clarion Collection Hotels, där vi kör "Hotellmäklarna". Hotellmäklarna är en kampanj där vi har budgivning på utvalda hotellnätter på alla Clarion Collections hotell. Alla intäkter går till välgörenhetsorganisationen Hope for Children i Lettland. Ett väldigt bra initiativ tycker vi! Under turnén besöker vi några av Clarion Collections hotel i Sverige och Norge. Väl på plats, så ställer vi ut en budgivningsstation på hotellet, där du kan lägga ditt bud direkt. Vi sätter upp skyltar runt om i den aktuella staden som pekar mot hotellet, för att du ska kunna komma till dit mellan kl 17-18 och bli bjuden på kaffe och hembakt. Samtidigt kan du även få en visning av ett hotellrum. Så håll utkik efter dom lila skyltarna om vi kommer till din stad!
Läs in fler inlägg...

Personal

Rider INSIGHT

Rider Eventmarketing AB

Roslagsgatan 34
113 55 Stockholm
Tel: +46 8 442 56 70
E-post: info@rider.se

FTP